Toimitusehdot: 

Emme käytä henkilötietojasi mihinkään muuhun kuin tilauksien vastaanottoon ja käsittelyyn.

Toimitusehdot lyhyesti:
1. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Viallisesta tuotteesta tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluumme, jolloin tuote voidaan vaihtaa tai hyvittää. Viallinen tuote tulee AINA palauttaa puodille .
2. Tuotteet/ tuote pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti riippuen toimitustavasta .                                            Tilaukset  tulee tehdä viimeistään Sunnuntaina klo 21.00 mennessä. Tällöin ne lähetetään alkuviikosta matkaan.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Muffiinaan puhelimitse 044-9708058 tai sähköpostitse nk.muffiina@outlook.com
4. Kahvila-puoti Muffiina ei ole korvausvelvollinen jos tuotteet on myyty loppuun tai jos verkkosivuilla on kuva- tai painovirheitä, esimerkiksi tuotteiden kuvauksissa tai teknisissä tiedoissa olevat virheet, virheellisiä hintoja tai hintojen tasauksia. Kahvila-puoti Muffiinalla on oikeus korjata mitä tahansa tällaisia virheitä sekä koska tahansa muuttaa tai päivittää tietoja verkkokauppaan.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 työpäivää. Tilaus tulee antaa viimeistään edellisen viikon SUNNUNTAINA. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat
Tilaamanne tuotteet voitte noutaa Muffiinasta aukioloaikoina.
Aukiolot löytyy sivultamme ja FB sivulta , Googlen tiedoista.
 Perimme 8 euron postimaksun . Ilmoitamme ,jos tilauksen painon takia summa ylittyy.

3. Maksutavat
Ostosopimus syntyy, kun Kahvila-puoti Muffiina on vahvistanut tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Säilyttäkää tilausvahvistus mahdollisen myöhemmän, tilausta koskevan viestinnän varalle.

Maksu tilille: FI63 3939 0058 9872 15   Saaja: Niina Kaskinen   Viesti : Muffiina

Mobilepay : 044-9708058 Niina Kaskinen


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Viallisilla tai väärillä tuotteilla on palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mikäli haluatte hyvityksen tuotteesta tai uuden tuotteen viallisen tilalle, teidän tulee palauttaa kyseinen tuote Muffiinaan.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon puhelimitse numeroon 044-9708058 tai S posti : nk.muffiina@outlook.com
Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilauspäivä) 
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai haluatteko vaihtaa tuotteen .


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: nk.muffiina@outlook.com tai soittamaan 044-9708058.


6. Tilauksen peruminen

Voitte peruuttaa tilauksenne, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen nk.muffiina@outlook.com tai soittamalla 044-9708058  Ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Tilausta ei voi peruuttaa verkkokaupan kautta.

7. Yhteystiedot:

Kahvila-puoti Muffiina 

Ketomaankatu 2 b ,  24100 SALO 

PUH: 044-9708058

S-posti; nk.muffiina@outlook.com

Kahvila-puoti Muffiinan AUKIOLO: 

KE -PE 12-17 

LA & SU 12-16